Demirer: "Artık kimseyi kandıramazsınız"

TAKİP ET

Deva Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konuları ele aldı.

Cumhuriyet Parkında düzenlenen basın açıklamasında konuşan Demirer, “Ülkemizi hızla içe kapalı baskıcı otoriter rejimlere benzetmeye başladılar. Bu yapılanları aklımız almıyor. Mantığımız kavramıyor. Kimsenin önünü göremediği güvenin kaybolduğu ağır bir ekonomik kriz ile milletimizi karşı karşıya bıraktılar. Belki önümüzdeki yılları bu hasar tamir etmek ve kaybolan güveni yeni tesis etmek için ülkemizi hak etmediği bu durumdan kurtarmak için uzunca bir dönem çalışarak geçirmemiz gerekiyor. 
Maalesef paramız pul olmuş durumda. Orta direk diye bir şey maalesef kalmadı. Ülkedeki gelir adaletsizliği hızla artıyor. Şuan geliri en iyi kesim ile en yoksul kesim arasında tam 28 kat fark oluşmuş durumda. Anlaşılan iktidar ülkeyi mutlak yoksulluklar ve kendi etrafındaki zenginler arasında iki gruba ayırmaya kararlı. Esnafın çoğu zaman sattığını tekrar aynı fiyattan yerine geri dahi koyamadığını görüyoruz. Göz açıp kapayana dek elindeki parası değer kaybediyor. Zarar eden çiftiler ürününü ekmekten vazgeçiyor. Asgari maliyetlerini bile karşılayamayacak hale geldiler. 
Girilen bu yolun ülkenin yararına olacağını iddia eden AK Parti Genel Başkanı verdiği söz ve vaatlerin aksine ülkemize tarihi bir zarar veriyor. Kendisi ve hükümet yetkilileri maalesef yaptığı hatanın ne olduğunu bu zararın ne kadar büyük olduğunu göremeyecek durumda. Maalesef bu yönde kötüye gidiş olamaz. Kendisine bağlı medyasıyla Sayın Erdoğan ekonomik kurtuluş savaşı diye bir şey tutturdu. Halkımıza vatan diyerek ülke diyerek toplum diyerek açlığa göz yumun demek istiyor. 
Yanlışı hükümet yapıyor ama faturası millete kesiliyor. Artık kimseyi kandıramazsınız. Gördüğünüz gibi partili cumhurbaşkanı akraba bakan ile el ele verip milletimizi onlarca yıl kuruş kuruş biriktirdiği ne varsa hep birlikte çar çur ettiler.” Dedi.