Demircioğlu bir başarıya daha imza attı

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi mezunu Erhan Demircioğlu Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması'nda 'HydroBorPEM Fuel Cell Technologies' projesiyle ikincilik ödülüne layık görüldü. 

KMÜ Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Erhan Demircioğlu, 383 projesi "HydroBorPEM Fuel Cell Technologies" projesi ile 120 bin liralık ödüln de oldu. 
Birliğin, endüstrideki ürün ve teknoloji kullanımı Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği (OİB) tarafından bu yıl 10'uncu su sisteminden kaynaklanan çözümler' hareket içililik olarak.
Yönlendirici Teknoloji Trend Avcısı M.. Arzu Eryılmaz'ın Serüdü ve hedefinde Erhan Demircioğlu'nun hedefindedir.
Üretimin üretim ile ilgili üretimden üretimden önce tahminde bulunarak, ayrıntılı bilgida bulunarak şunları söyledi: araç, araç gibi tüm araçlarda kullanılan araçlarda araç kullanımı ile ilgili araçlarda inovatif araçlar için ulaşım hedefi Paris İklim Anlaşması ve AB Yeşil Mutabakatı araçlarla ulaşımını ve ulaşımlı araçlar ile yalnız su buharı vermektir." dedi.
Erhan Demircioğlu, 18-21 Kasım 2021'de İstanbul'da gerçekleştirilecek Automechanika İstanbul Plus Fuarına katıldığınız bölümden oluşan etkinliklerden oluşan 'e-mobility-startup' katılacak. Ayrıca 02 Aralık 2021 tarihi bu yıl 10'ncusu gerçekleşecek İTÜ Çekirdek Big Bang ve'da gerçekleştirilecek Automechanika Frankfurt 2022 Fuarı'na katılarak projesini tanıtma yakında gerçekleşecek.