Demet Baba: "Bu Gece Fırsattır"

TAKİP ET

Karaman F.K yönetim kurulu üyesi, Anamur'un saygın işadamlarından Demet Ören (Demet Baba), kadir gecesi dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesine kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Demet Baba: “Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ne bir kez daha kavuşmuş bulunmaktayız.  
Bin aydan daha hayırlı bu  gece, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı olarak değerlendirilmelidir.  Bu gece, hepimizin rahmete berekete, bağışlanmaya ve olgunluğa ulaşabilmesi için çok önemli bir fırsattır.
Fahri Kâinat Efendimiz (s.a.v.); ‘Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi'ni ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar’ buyurmuştur. 
Allah, ettiğimiz duaları, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul buyursun; bizleri nice Kadir Gecelerine ve bayrama kavuştursun inşallah.
Tüm İslam âleminin Kadir Gece’sini tebrik ediyor, mağfiret dolu bu gecenin tüm insanlık için sağlık, huzur ve barış dolu günlere vesile olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.