Defterdar Ertekin: "Bu Takım Hepimizin"

TAKİP ET

Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Defterdar Yüksel Ertekin'i ziyaret etti.

Defterdar Ertekin Karaman FK’nın başarıları ile gurur duyduklarını, takımın bu sene şampiyonluğa ulaşacağına inandığını belirtti ve şehrin tek yürek halinde destek olması gerektiğini söyledi.
Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ile makamda bir araya gelen Defterdar Yüksel Ertekin, şehrin bu yıl ayrı bir hava yakaladığını belirterek, “Baktığımız zaman yeni kurulan bir takım olarak ligin başlaması ile birlikte liderlik koltuğuna oturan ve zirvede yer alan Karaman FK’yı spor camiasının gündemine oturmuştur. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Han başta olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum. Başkanımız her türlü fedakarlığı fazlası ile yapıyor. Büyük başarılar birlik beraberlik içinde olur. Karamanımız sanayide öncü bir şehirdir ve inanıyorum ki sanayicilerimiz takımın yanında yer alacak ve her türlü desteği verecektir. Biz şampiyonluğa inanıyoruz ve üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Karaman güzellikleri hak ediyor ve bu sene bu ekip sezonu şampiyonlukla taçlandıracaktır” dedi. 
Onursal Başkan Mehmet Ali Han da Defterdar Yüksel Ertekin’e teşekkür etti ve hep birlikte hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.