"Daha gidecek çok yolumuz var"

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam, şehrimizin takımının şampiyon olması için hep beraber destek verilmesi gerektiğini bildirdi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü-Karaman Futbol Kulübü maçından önce destek çağrısı yaptı. Futbola olan ilgisi ile bilinen ve Karaman Futbol Kulübü için kolları sıvayan Osman Sağlam taraftarlardan da tam destek aldı.
“Kimsenin güvenlik endişesi olmasın”
Adeta şampiyonluk maçına çıkacak olan temsilcimiz için kolları sıvayan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam, engelleri aşa aşa gidilecek çok yol olduğunu belirterek, “Öncelikle şehrimizin takımının şampiyonluk mücadelesi vermesinde ve ilimize bu heyecanın gelmesinde emeği geçen Mehmet Ali Han ve Süleyman Han başkanlara teşekkür ediyorum. Önümüzde şampiyonluk maçı diyebileceğimiz bir Iğdırspor maçımız var. Bu engeli de aşacağımıza inanıyorum. İlk olarak takımımızın ve deplasmana gidecek olan cefakâr taraftarımızın güvenliği bizim için kırmızı çizgimizdir. Sosyal medyada takip ettiğimiz kadarıyla takımımız ve taraftarımıza yapılan tehdit dili kabul edilemez. Güvenliğimiz noktasında İçişleri Bakanlığımız ile gereken görüşmeleri yaptım. Gerekli tedbirlerin alınması noktasında takipçi olacağım. Kimsenin endişesi olmasın biz Iğdırspor’u yenmeye ve şampiyon olmaya odaklanalım. Son 2 maçımızı kazanarak 2. Lige çıkalım. Takımımıza maddi ve manevi olarak şehrin dinamiklerinin destek vermesi gerekiyor. Taşın altına elini değil gövdesini koyan başkanlarımızın yükünü hafifleteceğiz. Daha şampiyonluklar alıp gidecek çok yolumuz var. Süper Lige çıkacağız. Süper lige çıkmak için engelleri birer birer aşacağız. Farklı görüşlerimizi, düşüncelerimizi bir kenara bırakıp tüm şehir olarak takımımıza destek olalım. Bu takım hepimizin ve gençlerimizin geleceğidir. Ben inanıyorum bir olursak güzel günler bizi bekliyor” ifadelerine yer verdi.