Çok istedik ama olmadı 

TAKİP ET

Deplasmanda Mersin Temsilcisi Erdemli Belediyespor ile karşılaşan Karaman Gençlerbirliğispor, 4-2 yenilerek aradığı galibiyeti bulamadı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta ilimizi temsil eden Karaman Gençlerbirliğispor ligin 12. haftasında Erdemli Belediyespor'a konuk oldu.

Erdemli İlçe Stadyumunda saat 14.00'da başlayan mücadeleyi Konya Bölgesi Hakemi Hakan Dumlu yönetirken yardımcılıklarını Bahattin İpek ve Hüseyin Şen yaptı. Barış Erdal ise maçta dördüncü hakem olarak görev yaptı. 

Geçen hafta kendi evinde Anamur Belediyespor’a 1–2 yenilerek kötü gidişi durduramayan ve ligin dibine demirleyen Karaman Gençlerbirliği, bu maçı unutturmak için sahaya çıktı.

Maça çok hızlı başlayan ev sahibi Erdemli Belediyespor net fırsatlar yakalamak için rakip kaleyi yokladı.

Mersin temsilcisi 16. Dakika Ali Kale'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ardından beraberlik arayan temsilcimiz Karaman Gençlerbirliği bir türlü aradığı golü bulamadı. Mersin Temsilcisi’nde 29. Dakikada tekrar sahneye çıkan Ali Kale durumu 2-0'a getiren golü attı.

Gollerin şokunu üzerinden atan temsilcimiz Karaman Gençlerbirliğispor, ataklarını sıklaştırdı ve aradığı golü dakika 39'da Yunus Tunç'un ayağından buldu ve durumu 2-1'e getrdi ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı.

MÜCADELEMİZ YETMEDİ

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Temsilcimiz Karaman Gençlerbirliğispor bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. Üzerinde ki baskıları kıran Mersin temsilcisi oyuna tekrar ortak oldu ve dakika 63’de Selim Ahmet Genç topu filelere göndererek durumu 3-1'e getirdi. Farkın tekrar 2'ye çıkmasına rağmen oyundan kopmayan ve mutlak galibiyet parolası ila sahaya çıkan temsilcimiz dakika 82'de farkı tekrar bire indiren golü Burak Emre Batmaz'ın ayağından buldu ve skoru 2-3'e getirdi.

Golün ardından baskısını artıran ve farkı tekrar 2'ye çıkarmak isteyen Erdemli Belediyespor dakika 90+6'da Selçuk Öztürk'ün ayağından buldu ve takımını 4-2 öne geçirdi.

Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz Karaman Gençlerbirliğispor Erdemli deplasmanından 2-3 mağlup ayrıldı.

Erdemli Belediyespor Karaman Gençlerbirliğispor