"Çayır'ın kulağını çekeriz!"

TAKİP ET

Karaman'ın gururu Bakan Lütfi Elvan, seçim öncesi Ermenek'e gelerek Ak Parti Belediye Başkan adayı Eyyüp Çayır'a destek istedi ve Çayır'ın seçilip vaat ettiklerini yerine getirmediği anda, kulağını çekeceklerini söyledi.

Mersin ziyaretinden sonra uzun zaman sonra Ermenek’e gelen Bakan Lütfi Elvan çok büyük ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Hemşerileri ile hasret gideren Bakan Elvan, esnaf ziyaretleri yaptı ve ardından iftar sonrasında düzenlenen toplantıda Ak Parti Ermenek Belediye Başkanı Eyyüp Çayır için destek istedi.
“Ermenek benim memleketim ve Ermenek’in 5 yıl kaybettiğine şahit olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Bu güzel memleketimizin bir 5 yıl daha kaybetmesine gönlümüz razı olmaz. Ben Eyyüp Çayır için buraya gelmedim, ben Ermenek için buraya geldim. Eyüp kardeşimiz bu işi yapacak en iyi kumaşlardan birisidir ve daha iyisi varsa ona destek verirdik. 20 yıldır il genel meclisinde görev yapmış ve bunun son 5 yılını il genel meclis başkanı olarak geçirmiş Eyyüp Çayır, Ermenek’e çok şey katacaktır. Bana geldi, projelerini paylaştı, mutlu oldum. Yapacağına inanıyorum. Eyüp Çayır bırakın Ermenek’i, Karaman’ın tüm ilçelerine, beldelerine, köylerine hizmet götürmüş bir isim. Şimdi soruyorum, Karaman’da 158 köy var. Bunun tamamını bilen, ziyaret eden kaç kişi var. Eyüp arkadaşımız bunların hepsinde var. Ermenek için Eyüp Çayır’a destek olalım, onu başkan yapalım. Sözlerini yerine getirmezse, kulağını çekeriz, projelerini hayata geçirmesini sağlarız. Bu seçim önemli ve burada hangi partili olursa olsun, başkanlık için Eyüp Çayır’a oy istiyorum.”