Çavaş: "Güçlü Ekonomi İçin Çalışıyoruz"

TAKİP ET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen TOBB'un 70.kuruluş Yıl dönümü Etkinliği'ne Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Nurullah Güzeloğlu, Genel Kurul Delegesi Mehmet Samtar ve Genel Sekreterimiz H. Fatih Fındık katılım sağladılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Nurullah Güzeloğlu TOBB 70.yıl etkinliklerine ilişkin yaptıkları açıklamada; ”Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında Türk özel sektörünün gelişimine katkı sağlama yolunda gururla görev yaptığımız Birliğimizin 70.yılı kutlu olsun.70 yılda büyük aşamalar kaydeden Birliğimiz Ülkemizde ve Dünya çapında örnek gösterilen bir noktaya ulaşmıştır. Birliğimiz kurucularını ve emeği geçenleri saygıyla ve minnetle anarak, TOBB’un bugünkü konumuna gelmesinde katkısı olan herkesi yürekten kutluyoruz.
Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldığımız güç ile aynı ruh ve aynı heyecanla, Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz”. Dediler.