Büyük 'Zafer' Yürüyüşü Başlıyor!

TAKİP ET

14 oyuncu ile sözleşme imzalayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Karaman FK 20 Temmuz'da toplanacak.

Sezona şampiyonluk parolası ile girecek olan Karaman Futbol kulübünde çalışmalar 20 Temmuz tarihinde başlatılması planlanıyor.
ŞAMPİYON TAKIMDAN SEKİZ OYUNCU
Karaman FK transferin en faal kulüplerinden biri olurken, tüm gözler ilimize çevrildi. Kırmızı-Beyazlılar şampiyon Batman Petrolspor’dan 8 oyuncuyu renklerine bağladı. Gelecek sezon 2.ligde mücadele edecek olan Batman temsilcisinden bugüne kadar Samet Aydın, Akın Akman, Ahmet Teker, İlyas Ural, Abdülsamet Kırım, Hasan Çavdar, Onur Küçük ve Ali Kemal Başaran ile anlaşılarak Karaman FK’lı yapıldı.
Yönetim ayrıca Karaköprü Belediyespor’dan Emre Aydın, Halil Yılmaz ve Umut Dilek’i, 1954 Kelkit Belediyespor’dan Ensar Kemaloğlu ile Belediye Kütahyaspor’un başarılı kaptanı Tuncay Fındıkçı ile Kızılcabölükspor’dan Mehmet Kana Türkmen’i renklerine bağladı.
Karaman FK yönetimi, Teknik Direktör Zafer Hızarcı’nın raporu doğrultusunda blok transfer politikası izleyerek, yarınlara güvenle bakmaya başladı.
20 TEMMUZ’DA TOPLANILACAK
Transfer çalışmalarını sürdüren Karaman FK, listesinde yer alan isimlerle de dirsek temasını sürdürüyor. Bu arada fırsat transferleri ile Çilek oyuncularında takıma kazandırılması bekleniyor.
Kırmızı-Beyazlılar 20 Temmuz tarihinde Karaman’da toplanarak, ilk etap çalışmalarını ilimizde sürdürecek. 10 günlük ilk etabından ardından takımın Teknik kadronun belirlediği bir yerde 20 gün hazırlık kampı ile hazırlanacağı ve bu süreçte bol, bol hazırlık maçı oynanacağı öğrenildi.