Burası Kapadokya değil Karaman!

TAKİP ET

Kültürel, tarihi ve doğal güzellikleri, çeşitli aktiviteleri ile konuklarına keyifli bir hafta sonu yaşatan ATV safari turu Karaman'ın gözdesi olmaya devam ediyor.

Karaman’ı ziyaret eden konuklar ve hafta sonunu farklı etkinliklerde değerlendirmek isteyen Karamanlılar için güzel bir aktivite hayata geçti. Karaman “Gödet Saklı Cennet” Kanyonunda misafirlerini ağırlayan Karaman ATV Safari, tur etkinliği ile unutulmaz anlar yaşatıyor. 
Doğanın manzaranın ve maceranın içinde doğada yeşilin her tonunu gördüğünüz kanyonun müthiş manzarası içinde sevdiklerinizle aynı takımda unutulmaz bir gün geçirebilirsiniz.
Şehrin kalabalığından uzak heyecan ve macera dolu doğanın içinde ATV kullanmanın heyecanını yaşayabilir ve sürüş eğitmenleri ile eğitim parkurunda profesyonel rehberler ile gezinti yapabilirsiniz. 
SAKLI CENNET’İ KEŞFEDİN!
Saklı Cennet’in büyülü atmosferinde ATV Safari, özellikle eğlenceli, macera dolu bir gün geçirmek isteyenlerin ilk tercihleri arasında yerini almış durumda. Her türlü doğa şartlarına uygun dört tekerlekli motorlar ile bazen çamurlu, bazen sulu vadilerde Karaman’ın doğasını keşfedecek, özel olarak belirlenen alanlarda yapılan adrenalin ve heyecan dolu bir deneyim yaşatan bu sporla birlikte anılarınıza bir yenisini daha ekleyeceksiniz.
Adres:
Karaman Merkeze 35 Km Mesafede Gödet Saklı Cennet” Kanyonunda
İletişim: 
0543 875 94 24