Bugün günlerden Karaman FK!

TAKİP ET

TFF 2. Lige yükselmek için Play-Off şansını artırmak isteyen Karaman FK bugün saha ve seyircisi önünde Ayvalıkgücü Belediyespor karşısına mutlaka üstünlük sağlamak için çıkacak.

3.Türkiye futbol ligi 2. grubunu 4.sırada tamamlayan Karaman FK ile 5.ncı sırada bitiren Ayvalıkgücü Belediyespor statü gereği tek maç eleminasyon usulü ile, ligi üst sırada tamamlayan takım olan Karaman FK’nın sahasında kozlarını paylaşacaklar.
KAZANAN TAKIM TUR ATLAYACAK
3.Türkiye futbol ligi futbol talimatına göre, 4.ncü ve 5.nci takımlar arasındaki maçlar tek maç üzerine oynanacak. Karşılaşmaların 90 dakikasında takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamaz ve maç berabere biterse 15’er dakikalık 2 devre halinde uzatmalara gidilecek. Uzatmalarda da sonuç değişmezse, üst tura geçen takım penaltı atışları sonunda belirlenecek ve Orduspor 1967 ile Kuşadasıspor müsabakasının kazananı ile oynayacak.
HAYDİ KARAMAN STADA
2.Türkiye futbol ligine yükselecek 2.nci takım olma yolunda en büyük şansı sahip olan temsilcimiz Karaman FK, rakibinden her anlamda daha üstün bir kadroya sahip. Ne var ki, bu tür Play-Off maçlarının ve özellikle tek müsabaka eleminasyon statüsünde hava çok farklı olabiliyor. Onun için Karaman’ın bu maçta takımına sahip çıkarak, sonuna kadar destek vermesi gerekiyor. Artık son hamleleri yapma zamanı ve Karaman yarın 16.00’da başlayacak olan maçta tribünleri doldurarak, bitiş düdüğüne kadar Kırmızı-Beyazlılara destek olmalı ve sonunda he birlikte bu zaferi kutlamalıdır.
MAÇIN HAKEMLERİ
Karaman FK ile Ayvalıkgücü Belediyespor arasında oynanacak olan Play-Off 1.eleme karşılaşması bugün saat 16.00’da Kemal Kaynaş stadyumunda oynanacak.
Karşılaşmayı Bayburt bölgesinin B Klasman hakemi Murat Türkoğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Nurettin Demir ile Burak Cansız yapacak.
Karşılaşmanın 4.hakemi Trabzon bölgesinden B klasman hakemi Furkan Aksuoğlu.