Bu Karaman tarih yazar!

TAKİP ET

Mehmet Ali Han ve Süleyman Hanın Karamana adım atması ile adeta kaderi değişen ve Han kardeşler ile birlikte büyük hedeflerle yola çıkan Karaman FK, oynadığı 3 maçta 3 galibiyet, 9 puanla zirvenin hakkedeni olarak 3 haftadır liderliğin keyfini çıkarıyor.

Kupada bir üst tura çıkan ve 3 maçta rakip filelere 11 gol bırakarak, kalesinde sadece 2 gol gören Kırmızı-Beyazlılar, ortaya koyduğu büyük hedefler yolunda emin adımlarla ilerliyor.
ŞAMPİYON KARAMAN
Lige Turgutluspor önünde aldığı 4-0'lık galibiyet ile başlayan temsilcimiz deplasmanda Darıca Gençlerbirliği önünde muhteşem bir skora imza attı ve deplasmanda rakibine yarım düzine gol atarak sahadan 6-2lik galibiyet ayrıldı ve ilk hafta oturduğu liderliği sürdürdü.
Ligin 3. haftasında evinde Elazığ Karakoçanı ağırlayan Karaman FK, hafta içinde uzatmalar nedeniyle oynadığı 120 dakikalık Ziraat Türkiye kupası ve havanın aşırı sıcak olduğu Pazar günü rakibi karşısında yine üstün oynadı ve tek gol ile kazanarak, zirve yürüyüşünü sürdürdü. Hakemlerin kötü yönetimi nedeniyle 2 bariz golü ofsayt gerekçesi ile iptal edilen Kırmızı-Beyazlılar 90 dakika sonunda kazanarak hanesine üç puanda yazarak, 9 puana ulaştı ve ilk 3 haftayı grubunda kayıpsız geçen tek takım oldu.
Tribün desteği her geçen gün artarak devam eden Karaman FK'da taraftarlar son karşılaşmada sahayı 'Şampiyon Karaman' diye adeta inlettiler.
HER MAÇ ZOR OLACAK
Karaman FK'nın bu başarısı ve liderlik keyfinden sonra rakip takımlar, bize karşı ayrı bir motivasyonla mücadele ettikleri bir gerçek. Bu futbolda vardır, nasıl ki 4 büyük diye adlandırılan ekiplerin rakiplere bu takımlara karşı farklı bir azim ve hırsla çıkıyorsa,  gücü, kadro yapısı ve anlayışı ile ligin büyüğü olarak kabul edilen Karaman FK'ya karşı rakipler farklı çıkıyor ve kendisini göstermek adına daha fazla efor sarf ederek olağanüstü mücadele veriyor. Lig uzun bir maraton, üçte üç yapan bir ekibimiz var, ancak bu uzun yolda kaybedeceğimiz, puan kaybı yapacağımız maçlarda olacak. Dünyada her maçını kazanan bir takım yoktur, biz de her müsabakadan kazanarak çıkacağız diye bir kural yok. Ligde her takım, her takımı yenebilir, kaybetsek de biz Karaman FK'nın, Teknik kadronun ve futbolcularımızın yanında olursak, birlik ve beraberlik bizi Zafere ulaştıracaktır.