Böyledir bizim sevdamız!

TAKİP ET

Babayiğitlerin ayak basması ile Karaman'da spor ile birlikte olması gereken güzellikler ortaya çıkmaya başladı.

Her şeyden önce istenildiği anda Karaman’ın nasıl birlik-beraberlik içerisinde tek çatı altında başarı için, bu şehir için bir araya geldiğine şahit olduk hep birlikte. Yıllardır özlemini çektiğimiz bu gurur tablosunu bayram ile birlikte yaşadık.
HERKES DESTEK VERDİ
Karaman F.K’nın Pazar günü evinde oynadığı hayati önem taşıyan Erbaaspor karşılaşmasında takımın yanında olmak ve destek vermek için 7’den 70’e herkes Kemal Kaynaş stadyumundaydı. Ak Parti Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Recep Şeker, CHP Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak,  Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, OSB Başkanı Kemal Boynukalın ve sanayicilerimiz, STK temsilcileri, muhtarlar, çoluk-çocuk, fabrikada çalışan işçi, daire müdürleri kısacası herkes Karaman F.K’nın yanında idi. Müthiş bir tablo ortaya çıktı, özlenen bu güzelliklerde galibiyeti getirdi.
KARAMAN F.K SİYASET ÜZERİ
Karaman F.K bu şehrin temsilcisi ve bu şehrin takımına her kesim destek verip, yanında durarak, Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşlerin dediği gibi, siyaset üzerinde. Her kesime kucak açan, bu şehrin başarısı için her türlü fedakarlığı yapan Babayiğitlere destek ise her geçen gün çığ gibi büyüyor. Diğer illerin gıpta ile baktığı bir konuma kısa sürede gelen Karaman F.K, son 90 dakikada arzu ettiği sonucu alıp, ligde kaldığı anda, Karaman için yeni, tarihi bir sayfa açılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Büyük hedefler ışığında Büyük Karaman adına kısa süreç içerisinde Türkiye’ye, Türk futbol tarihine yazdıracaktır. 
Hala şahsi çıkarlarını ön plana çıkarıp, Karaman F.K üzerinden ceplerini doldurmaya Totocularında ipliği kısa zamanda pazara çıkacaktır. Hele cumartesi Kelkit maçını bir atlatalım, Ligde kalalım, bakın o zaman neler olacak neler.
MİLLETVEKİLLERİ BAYRAMLAŞMADA
Arefe günü Erbaaspor maçının kazanılması ve tribünlerde yaşanan ‘Karaman Karnavalının ardından Karaman’da erken başlayan Bayram’da da güzellikler oldu. Ak Parti Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Recep Şeker, CHP Milletvekilli İsmail Atakan Ünver, parti teşkilatları bayramın 2. günü tesislere gelerek Karaman F.K yönetimi, Teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı, onlara moral verdi ve her daim yanlarında olduklarını belirttiler.
Karaman F.K ‘da ilkler yaşanıyor, birlik, beraberlik doruk noktasına ulaştı. Olması gerekenler gecikmeli de olsa yaşandı.
Bunu başaran başta Mehmet Ali Han, Süleyman Han ve yönetimi teşekkürü hak etti. Kavga, sürtüşmelerle değil, bu şekilde bir olmamız diri olmamız, hep birlikte Karaman olmamız demektir.