Borsa'dan hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Nurullah Güzeloğlu, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ali Özkor, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya, Meclis Üyesi Şerafettin Eke ve Genel Sekreter Fatih Fındık, Karaman Valiliğine atanan Vali Tuncay Akkoyun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette; Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Nurullah Güzeloğlu, Vali Tuncay Akkoyun’u tebrik ederek görevinde başarılar dilediler.
Ülke ekonomisi ve güncel konuların konuşulduğu ziyarette, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Vali Tuncay Akkoyun’a Borsa faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akkoyun, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Nurullah Güzeloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Tuncay Akkoyun’a Valilik görevinin İlimiz ve Karaman halkı için hayırlı olsun dileklerinde bulundular.