Bizimkisi bir aşk hikayesi!

TAKİP ET

Han kardeşlerin sevdası nedeniyle kente ayak basması ile birlikte Karaman'ın adeta kaderi değişti ve Türkçe'nin başkenti yeni tarihler yazmak adına büyük hedeflere doğru emin adımlara ilerliyor.

Mehmet Ali Han’ın eline değil gövdesini koyduğu bu kutlu yolda halk desteğinin her geçen artarak devam ettiği Karaman FK 13 hafta sonunda 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik sonunda 30 puanla 13 haftadır liderlik koltuğunun sahibi olarak, spor camiasında haklı bir gurur elde etti. Mehmet Ali Han Karaman’ı seviyor, Karaman onları. Bu başarıdan, bu Güzel, başarılı yürüyüşten rahatsız olanlar puan kayıplarında adeta kendilerince bayram yapanları, küçük şahsi hesapları uğruna resmen Karaman’a ihanet edenlerin elbette yanına kalmayacak, günü geldiğinde deşifre olacak bu küçük insanlar bu şehrin sokaklarında nasıl gezecekler, insanların yüzüne nasıl bakacak, onu bir sorgulamaları gerekiyor. ‘Gizlide gebe kalanın, açıkta doğurduğu’ gerçeğini kimse unutmamalı.
KARAMAN’A RUH GELDİ
Futbol Dünya’da bir endüstri haline dönüştü. Dünya’da milyonların peşinde koştuğu bir spor gerçeğidir futbol. 
Teslimiyeti kabul etmiş, sessizliğe bürünmüş ve futbol aşklarını, heyecanlarını içlerine gömenler, Mehmet Ali Han’ın sihirli dokunuşları ile dışarı çıkardılar, takımın başarıları ile gurur duyarken, desteklerini sürekli artırıyor. 
Ya küçük olsun benim olsun diyen azınlık zihniyete ne demeli. Futbol üzerinden rant sağlayan asalaklar maalesef cirit atıyor. FETO terör örgütlerinde, cemaatlerde cirit atan ülke düşmanları futbol camiasında kol geziyor, helale, harama bakmadan boğazlarından helal değil haram lokma için her yolu deniyorlar. Hayatları süresince topa ayağını değmeyen, gece görseler bomba sanacakları futbol topu üzerinden ahkam kesiyor, üstat kesiliyorlar. Onlar bir yolunu bulup her yerdeler çünkü. Ama artık takkenin düşüp, kelin görünme zamanı. Balonların patlama zamanı çok yakın. Deve kuşlarının gerçek kimliklerini, Karaman’ın bilme hakkı var. Karaman kabuğunu kırdı, Karaman sıçrayacak, yükselecek, tarih yazacak, şimdi ye kadar bu güzellikleri engelleyenler hayal kırıklığı yaşayacak ve Karaman hak ettiği yere gelecek.
KARAMAN HALKI MEHMET ALİ HAN’IN YANINDA
Karaman FK bugünlere geldi ve 13 haftadır grubun lideri, şampiyonluğun en büyük adayı. Bu ekibin mimarı Mehmet Ali Han’dan başkası değil. Han kardeşler haricinde bu kulübe şimdiye kadar kimsenin 5 kuruşu geçmemiştir, geçmedi. Bol keseden atanlar sadece palavra konuşuyor. Tamam verenler olmuştur ama anında tahsil yoluna gitmiş ve kulüpten alacaklı kimse yoktur.
Sanayicilerimizin bu kadar sessiz kalmaları ve duyarsızlıkları ayrı bir handikap. Karaman’dan başka takımlara destek olan, sponsorluk yapanlar yok mu? Elbette var. Lafa geldiğinde mangalda kül bırakmayanlar, icraatlar da nedense yokları oynuyor. Karaman dışından bir firma destek oluyor Karaman FK’ya, bizden ise nedense ‘çıt’ yok.
M. Ali Han, Karaman halkının manevi desteği ile yürüyor. Halka rağmen hiçbir şey yapılamayacağı, halkın desteği ile tüm engellerin aşılacağı filmini görüyoruz bu yıl.
M. Ali Han ve Süleyman Han ile bu takıma gönül verenler tıpkı Siyah-Beyaz bir film gibi, Bizimkisi Aşk Hikayesi şarkısını nakarat halinde söylüyor, hedefine koşuyor.
Hüseyin Oğuz