"Biz şampiyon olacağız"

TAKİP ET

Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, 'Ligin ikinci yarısına Turgutluspor galibiyetiyle başlamalarının önemli olduğunu söyleyerek, bu takıma güvenin, Karaman FK sezon sonunda ipi göğüsleyerek şampiyon olacaktır' dedi.

Karaman FK’nın Antalya’da yaptığı hazırlık kampında ekibi yalnız bırakmayan ve burada aynı zamanda transfer görüşmelerini yoğun şekilde sürdürdükten sonra Manisa’ya geçerek Turgutluspor karşılaşmasında da oyuncularını yalnız bırakmayan Onursal Başkan Mehmet Ali Han, alınan 2-0’lık galibiyetten sonra görüşlerini şu şekilde paylaştı:
“Lige iyi başlamak her zaman çok önemli. Rakibimiz düşme hattının içinde yer alıyor ve bu tip takımlar karşısında kazanmak çok önemli. Can havliyle saldıran bir takımla karşılaşıyorsunuz. Cezalı olan kaptan Akın Akman, Ali Kemal Başaran sahada yine 4. sarı kart nedeniyle Teknik Direktörümüz Zafer Hızarcı kulübedeki yerini alamadı. Bunlar bizim için dezavantajdı ama sahada görev yapan oyuncularımız kahramanca mücadele ederek, eksiklerimizi hissettirmedi ve oyunun büyük bölümünde bariz üstünlük sağlayarak iki farkla kazanmayı bildiler. Hepsini tebrik ediyorum. Bizim sezon başından beri üzerinde durduğumuz takım ruhunun artık tam olarak oturduğunu gördük sahada. Ligin başlamasının üzerinden 17 hafta, yaklaşık olarak 4,5 ay geride kaldı ve Karaman FK bu süreç içerisinde liderlik koltuğunun kimseye bırakmadı ve sahibi olduğunu gösterdi.”
TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDECEK
Transferde çok oyuncu almanın takıma yarar yerine zarar vereceğini çok iyi bildiğinin altını çizen Onursal Başkan Mehmet Ali Han:
“Rakiplerimiz çok sayıda oyuncular aldılar, bunların üst ligden olması bizi hiçbir zaman paniğe, endişeye sürüklemez. Biz takımımız biliyoruz, biz bu işin nasıl sağlıklı olacağının bilinci içindeyiz. Biz buralara bu oyuncularımız, bu kadromuz ile geldik. Prensiplerimizin başında içeride kesinlikle dengeyi bozmamaktır. Ve bize direk olarak yüzde yüz katkı sağlayacak oyuncularla görüşüyoruz. Sahada isimler oynamaz, yürekli, cesaretli, başarıya odaklanmış isimlerle zaferler kazanılır. Kadromuzu üç oyuncu ile güçlendirdik. Süreç içerisinde bu futbolcularımız nasıl katkı sağlayacağını hepimiz göreceğiz. Manisa FK’dan aldığımız Mert Kuyucu’yu Almanya’dan tanıyorum ve üst liglerden talipleri vardı, tercihini bize kullandı. Keza Fethiyespor’dan kadroya dahil ettiğimiz Selçuk Hakalmaz 4 üst lig ekibinden teklif aldı, onunda tercihi Karaman FK oldu. Süreç devam ediyor ve bizim görüşmelerimizde çok mesafe kat ettiğimiz isimler de mevcut. Bunları da kısa sürede ekibimize dahil edeceğiz ve daha güçlü hale geleceğiz. Karamanlı hemşehrilerim rahat olsunlar, bize güvensinler, desteklerine devam etsinler, bu yıl Karaman FK şampiyon olacak ve o kupayı Karaman’a getirecektir.”