"Biz bitti demeden bitmez!"

TAKİP ET

Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Karaman FK’nın geri dönüşü olmayan bir mücadele verdiğini, yürütülen mücadele Karaman’ın değerini yükseltme, hak ettiği yere getirme ve Kırmızı-Beyazlı bayrağı başarı ile taşıyarak ve ileriye götürmek olduğunu, kalan 10 hafta sonunda 3. lige veda ederek, üst lige çıkmaktan başka bir düşüncelerinin bulunmadığını, Karaman mutlu ve coşkulu ise gerisinin teferruat olduğunu, birlikte başarıp, birlikte kazanacaklarını altını kalın çizgilerle çizdi.

ÖNÜMÜZDE 30 PUAN VAR 
Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, “Hesapta olmayan kayıplar verdiklerini ancak önlerinde 10 maçın olduğunu ve bunun karşılığının 30 puan diyerek, umutsuzluğa yerin olmadığını, sezon sonunda üst lige çıkacaklarının altını çizdi ve biz bitti demeden bitmez yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Futbolun farklı bir oyun olduğunu ve özellikle 3.lig 2.grupta her takımın her takımı yenecek durumda olduğunu hatırlatan Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han:
“Bulvarspor maçında kaybettiğimiz 2 puanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Olumsuz hava şartlarına şansızlık eklenince beraberlik ortaya çıktı. İlk yarı direkten dönen üç topumuz var ki, bunlardan bir tanesi gol olsa karşılaşma çok farklı biterdi. Oyun olarak belli bir karakter ortaya koyduk. İyi oynadık, mücadele ettik, bazen olmayınca olmuyor. Ne var ki, biz sezon başında ortaya koyduğumuz üst lig hedefimizden asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Bizim 10 maçımız var ve bunun karşılığı 30 puandır.”
BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ
Geçen yılın unutulmaması gerektiğini söyleyen Onursal Başkan Mehmet Ali Han:
“Son viraja girdiğimiz o günlerde bu takım düştü, kimse kurtaramaz yorumları yapılıyordu. Biz o zaman dedik ki, bu takım ligde kalacak, kimse merak etmesin ve ekledik biz bitti demeden bitmez diye. Şimdi yine aynı sözleri tekrar ediyorum. Umutsuzluğa kapılmaya, paniğe gerek yok. Elbette almamız gereken önlemleri, tedbirleri alacağız. Tekrar ediyorum bu yılda biz bitti demeden bitmeyecek ve sezon sonunda Karaman FK 3.lige veda edip, 2.Türkiye ligine terfi eden takım olacaktır. 20 Mayıs’ta sona erecek olan ligde 5’i deplasman, 5’i sahamızda olmak üzere 10 maçımız var. En az kaybı verip, aradaki farkı kapatıp hedefimize ulaşacağız. 3 puanlık sistemde kapatılmayacak bir farkla geride değiliz. İlk amacımız direk olarak 2.lige çıkmak bu olmuyorsa play-off’dan çıkmak. Öyle ya da böyle bu takım yeni sezonda üst ligde olacak. Ben bu takıma güveniyorum. Bizi bu günlere onlar getirdi, bizi hedefimize ulaştıracakta onlardır. Ara transferde çok iyi oyuncularla güçlendirdik, her geçen gün daha iyi olacağız. Oyuncularıma olan akitlerimizi yerine getiriyoruz, ödeme konusunda Türkiye’de örnek bir kulübüz. Onlarda bunun farkında ve bundan sonra çok daha iyi olacağından eminim. Karaman olarak birlik beraberlik içerisinde sonuna kadar takımıza destek verelim ki, güçlü olarak tüm engelleri daha kolay aşarak Karaman’ı hak ettiği yere gelmesine hepimiz katkı verelim. Biz bu aşkla, bu sevda ile birlikte başaracağız, bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”