Bir olursak tarih yazarız!

TAKİP ET

İlklere sahip Karaman Belediyespor genç kadrosu sıkıntılara rağmen başarıya koşuyor.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor genç kadrosu ile ortaya koyduğu futbol herkesin takdirini kazanırken, bu takıma verilecek destek zaferleri beraberinde getirir.
Transfer ücreti ödenmeden, asgari ücret karşılığında istikbal vadeden oyunculardan kurulan Karaman Belediyespor, ikinci deplasman galibiyetini Ankara’da Başkent Göz Gözler Akademi  önünde aldı. Ligde oynadığı 13 maçta üç galibiyet, altı beraberlik ve dört yenilgi alan Kırmızı-Beyazlılar milyonlarca lira harcanarak kurulan takımlar karşısında pes etmediği gibi rakiplerini oyun olarak adeta eziyor.
Ligde 3 galibiyeti bulunan Karaman Belediyespor bunların ikisini deplasmanda elde etti. Fatsa Belediyespor’u dış sahada tek gol ile deviren ekibimiz, hafta sonunda ise Ankara’da Başkent Göz-Gözler Akademi’yi 2-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.15 puanla on ikinci sıraya yerleşen Karaman Belediyespor’un tecrübesizlik ve şansızlık nedeniyle kaybettiği puanlar ilave edildiği anda zirvenin ortağı olmamız içten bile değildi.

BU TAKIMDA HAYAT VAR
Teknik Direktör Salih Eken nezaretinde oluşturulan bu mütevazi kadro, büyük paralar verilerek başarının garanti olmadığını ve geleceklerini düşünen, kendilerini gösteren isimlerle arzu edilenin daha kolay ulaşacağını adeta haykırıyor.
Bu takıma Karaman’ın sahip çıkması gerekir ve bu genç isimler bizi en iyi şekilde temsil edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. 
Asgari ücret olan maaşlarını düzenli ödeyelim yeter. Onların başka bir beklentisi yok ama biz bunları öderken bile zorlanıyoruz. Futbolcuların içeride alacakları bulunuyor.
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı önderlik yapıyor, elinden gelini yapmak için çaba sarf ediyor. Ancak bununla olmaz. Bu gençlerin formasını terlettiği ekip ne Savaş Kalaycı’nın ne belediyenin. Bu takım Karaman’ın takımı, hepimizin takımıdır.
Haydi Karaman şimdiye kadar ihmal ettiğimiz Karaman Belediyespor’a ve bu pırıl pırıl gençlere sahip çıkma zamanı. Birlik olursak bu takım zaferden zafere koşar ve tarih yazar.