Beşiktaş yıldızlar yetiştiriyor 

TAKİP ET

Karaman Beşiktaş futbol okulu yetenekli isimleri Türk futboluna kazandırmak için yolunda emin adımlarla ilerliyor. Karaman'dan geleceğin yıldızları ortaya çıkartmak adına yola çıkan ve büyük ilgi gören Beşiktaş futbol okulu disiplinli çalışmaları ile geleceğe umutla bakmamıza neden oluyor.

Karaman Beşiktaşlılar Dernek Başkanı ve Karaman Beşiktaş futbol okulu sorumlusu Şevket Varol’un yönetiminde, antrenörler Abdullah Yücer, Efe Musa Genç, Yahya Yıldırım, kaleci antrenörü Hakan Yüzer ile idari menajer Mustafa İşler, gecelerini gündüzlerini minik sporcuları yetiştirmek için harcıyor.
Beşiktaş Karaman futbol okulu 5 yaşından itibaren çeşitli yaş grupları için açtığı futbol okulu, futbolcu fabrikası gibi çalışmaya başladı. Kış mevsimi olması sebebiyle 6-12 yaş arası yaklaşık 100 öğrenci, futbol antrenörleri eşliğinde geleceğin futbolcusu olmak için ter döküyor. 3 antrenör eşliğinde çalışmalarını sürdüren öğrencilerin hayalleri dünya çapında yıldız futbolcu olmak.
Karaman Beşiktaş Dernek Başkanı ve Futbol Okulu Sorumlusu Şevket Varol, çocukların okul hayatlarında daha başarılı öğrenciler olmasına katkı sağlamanın ilk hedefleri olduğunu belirterek: "Sporla uğraşan çocuklar iyi bireyler olarak yetişir. Kötü alışkanlıklardan uzak kalır. Disiplinli ve sağlıklı olur. Tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla ilgilenmelerini arzu ediyorum. Çünkü onları çok seviyoruz. Onların iyi bireyler olması önemlidir. Karaman’dan yıldız futbolcular yetişmesini istiyoruz. Bu çocuklarda yetenek var. Bu yeteneği keşfetmeyi istiyoruz. Karaman’dan Avrupa’ya gidecek yeni Nihat Kahveci’ler, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Kabak’lar yetiştirip Karaman’ın tanıtımına daha fazla katkı yapmak için haftanın iki günü çocuklara eğitim veriyoruz. Amacımız öğrenci sayımızı biraz daha artırarak futbolu Karaman’a sevdirmek" dedi.
Başkan Şevket Varol,  hedeflerinin üretken ve çalışkan sporcu bulmanın yanı sıra kimlik sahibi futbolcular yetiştirmek olduğunu söyleyerek, "Futbol kurslarımız da 5 yaş grubu ve 100’ e yakın kayıtlı sporcumuz eğitim almaktadır. Saha içi ve saha dışı kendini tanıyan ve kendini yönetebilen bireyler yetiştirmek ve Karaman’da  geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışıyoruz.  Antrenörlerimiz ile birlikte toplumumuza da örnek insanlar hazırlamak arzusundayız" diye konuştu.