Belediyespor ilk peşinde!

TAKİP ET

Karaman Belediyespor, Batman Petrolspor'u yenerek ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

TFF 3. Lig 1.Grupta 6.hafta geride bırakılırken 16 puanlı Arnavutköy Belediyespor liderliğini sürdürdü. Karaman Belediyespor 6 puanla on dördüncü olarak haftayı geride bırakırken arada fark bulunmuyor. Şöyle ki, 6 puana sahip Kırmızı-Beyazlılar bir maça tekabül eden 3 puan daha alsa, 9 puanla ligin üst tarafında kendisine yer bulacaktı. Bu demek oluyor ki grupta her takım her takımı yenebilir ve büyük paralar harcanarak kurulan ekipler bile çok iyi gitmiyor. 
16 puanla zirvede yer alan Arnavutköy Belediyespor’u 14 puanla Batman Petrolspor takip ediyor. 11 puanlı 1954 Kelkit Belediyespor üçüncülükte kendine yer buldu. 9’ar puanlı ekiplerden Çatalcaspor dördüncü, Osmaniyespor beşinci, Belediye Küttahyaspor ise altıncılıkta oturuyor. 8 puanlı Nevşehir Belediyespor sekizinci, Formül Erbaspor ise dokuzuncu olduğu grupta, 6 puana sahip olan temsilcimiz Karaman Belediyespor on dördüncü sırada. Grupta 4 puanlı Elazğıspor ise son sıraya demir atmış durumda.
Karaman Belediyespor yarın ikinci sıradaki Batman Petrolspor deplasmanına çıkacak.
BATMAN PETROLSPOR MAÇI YARIN
TFF 3. Lig 1. Grupta Batman Şehir stadında oynanacak Batman Petrolspor-Karaman Belediyespor karşılaşması yarın saat 14.00’de başlayacak.
Maçı Hasan Basık, Suha Adıyaman ve Gökhan Çoşar hakem triosu yönetecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Giray Şaylan.
Karaman Belediyespor, Batman Petrolspor'u yenerek ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.