Bebeğimize Nazar Değmesin!

TAKİP ET

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, hizmetlerini her gün büyütmeye devam ederken, gönüllerde taht kuruyor.

Karaman’da hayal edilmeyecek büyük projelere imza atan Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Bebek, son hamleleri ile diğer illeri kıskandırmaya devam ediyor. Spor il müdürlüğü içerisinde bulunan, daha önce kafe olarak hizmet veren alanda müthiş bir proje, Bebek tarafından Karaman’a kazandırılacak. Bahçedeki alana kitap kafe ve mahalle genç ofisi için proje hazırlandı ve 7 Mart tarihinde ihalesi gerçekleştirilecek. Yaklaşık 5 ay içerisinde tamamlanması planlanan mahalle genç ofisi ve kitap kafe ile büyük bir hizmet daha gençlere sunulmuş olacak.
Sporu bilen, spor dilini konuşan başarılı, çalışkan Gençlik spor il müdürü Ali Osman Bebek, hafta sonunda Ermenek’te yapılan kar festivalinde de farkını fark ettirdi. İl Özel İdaresi tarafından temin edilen kızaklar festivalde büyük ilgi gördü ve Bebek ekibi ile birlikte burada da tam not aldı. Ermenek Bozdağ kayak merkezine yapılacak olan sosyal tesisler için çalışmayı tamamlayan Ali Osman Bebek, Karaman’ı spor şehri yapmaya kararlı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali Osman Bebek’e nazar değmesin, kalıcı güzel hizmetlerini sürdürmesinden kuşkumuz olmadığı gerçeğini belirtiyoruz.