"Karaman'ın en büyük sorunu 'SU'"

TAKİP ET

Karaman'daki yer altı sularının 250 – 300 metre aşağıya çekildiğine dikkat çeken BBP'li Aday Soyfidan, Göksu'yu Karaman ile buluşturacağını ve kapalı şebeke su sistemlerindeki sorunları çözeceğini söyledi

“Karamanımızın en önemli sorunlarından birisi de sulama sorunudur” diyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaman Milletvekili Adayı Mesut Soyfidan, “Hem içme suyu hem de sulama suyuyla alakalı ciddi sorunlarımız bulunmaktadır. Bu sene yağmur az yağdı barajlarımızda ki su seviyesi düştü. Yer altı sularımız 250-300 Metre’ ye kadar indi. Bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce 2018 yılında yapmış olduğumuz ‘Karaman Ovasını Su ile Buluşturma’ projemizi bu sene hayata geçireceğiz. 
“GÖKSU’YU KARAMAN’A GETİRECEĞİZ” 
İnşallah siyasi yetkiyi de aldıktan sonra ilk işimiz Göksu’yu, Karaman ovasını ve Karadağ’ın etrafını su ile buluşturmak olacaktır.
“KAPALI ŞEBEKEDEKİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Aynı zamanda Karaman merkezdeki, Ayrancı’daki ve Taşeli’deki kapalı şebeke su sistemlerinde yaşanan ufak tefek su sorunlarıyla birlikte en kısa sürede çözeceğiz. Elimizden gelen bütün mücadeleyi Karaman için yapacağız” dedi.
HAKAN KARINOĞLU