Başkan Kalaycı'dan KTSO ile fikir alışverişi…

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, MHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Kısacıkoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına (KTSO) ziyarette bulundular.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar görüşüldü.
Ziyarette; Başkan Kalaycı tarafından 2024 yerel seçimleriyle ilgili olarak yapılan çalışmalar, hedefleri ve projeleri hakkında bilgiler verildi. 
Ziyarete ilişkin KTSO’dan yapılan açıklamada, “Yaklaşan yerel seçim süreci, ilimizin ve üyelerimizin sorunları, yapılması planlanan projeler ile odamız ve belediyemiz arasında hayata geçirilebilecek ortak çalışma planları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendilerine başarılar dilediler.
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu” denildi.