Başkan gemileri yaktı!

TAKİP ET

Kulübün ismi Karaman FK oluyor, Süleyman Han başkanlığında yönetim 7 kişiden oluşturuluyor.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Karaman Belediyespor’da gözler yapılacak olan olağanüstü genel kurulu çevrilirken, bu arada başkanlığa gelmesi kesin gözüyle bakılan Süleyman Han kolları sıvadı. Futbolculara yapılacak acil ödemeler için elini cebine atan Süleyman Han, Babayiğit bir yönetim oluşturmak için de çalışmalarını sürdürüyor. 7 kişiden olması beklenen Karaman Futbol Kulübü Yönetimi Süleyman Han başkanlığında güçlü sanayici isimlerden oluşması bekleniyor.
BAŞKAN KALAYCI YAPTI YAPACAĞINI
Belediye Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra BAL liginde oynayan Karaman Belediyespor’u 3. Lige çıkarma sözü veren ve bunu gerçekleştiren bu takımın mimarı Savaş Kalaycı, kulübün önünü açmak için gerekeni yaptı ve destekleri ile spor kamuoyunun kalbini fethetti. Başkan’ın bir başka çocuğu olarak görülen bu kulübe desteklerinin bundan sonra da devam edeceği öğrenildi.
YÖNETİM OLUŞTURULUYOR
Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile görüştükten sonra başkanlık için kolları sıvayan Süleyman Han’ın yönetimi belirleme süreci devam ediyor. Muhtemelen Cuma günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda yönetimin 7 isimden oluşacağı, bunların iş dünyasından isimler olduğu öğrenildi. Karaman sporunun imdadına yetişen Babayiğit Han kardeşler, Süleyman Han başkanlığında Babayiğit bir yönetim oluşturması bekleniyor. 
5 YENİ TRANSFER YAPILDI
Transfer tahtasını açan Karaman FK Başkanı Süleyman Han transferler için kolları sıvadı. Takıma takviye için yapılan çalışmalar neticesinde ilk planda beş isim kadroya dahil edildi. İttifak Holding Konyaspor’dan 18 yaşında kaleci Ayhan Günaydın, Bitexen Düzcespor’dan stoper Emrullah Öz, Kuzey Adanaspor’dan kanat oyuncusu  Mustafa Mesutoğlu, Yozgatspor’dan sağbek Anıl Merthan Kurt ile Ceyhanspor’dan orta saha oyuncusu Süleyman Okan ile anlaşmaya varıldı ve kadroya dahil edildi.
ÇİLEK PAYLAŞIMI HEYECANI ARTIRDI
Karaman FK sosyal medya hesabından yapılan çilek yaplaşımı ise taraftarları heyecanlandırdı. Başkan Süleyman Han'ın forvet transferini bitirmek için bizzat harekete geçtiği ve paylaşımın bununla alakalı olduğu bilgisi edinildi.