Bakan Kurum'dan Karaman'a destek 

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser ve Recep Şeker, Karaman İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, Karaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Fikret Onhan, Başyayla Belediye Başkanı Ahmet İpek, Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan,  Kazancı Belediye Başkanı, Muhittin Tuncel, Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu ve Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet Arı ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret eti ve Karaman’ın ihtiyaç ve talepleri iletildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un talimatı ile Karaman İl Özel İdaresine köy yollarının yapımı için 3 Milyon hibe ve 25 Milyon TL, İlbank üzerinden kredili ödenek verilecek. Başyayla, Kazımkarabekir, Kazancı Belediyelerine çevre kirliliğinin giderilmesi ve yolların bakım ve onarımı amacıyla 1'er Milyon TL, Akçaşehir belediyesine çevre düzenlemesi ve pazaryeri için 1 Milyon TL, Güneyyurt Belediyesine Küçük Sanayi sitesi kamulaştırması için 1 Milyon TL, Sudurağı Belediyesine park yapımı, sıfır atık ve yolların bakım ve onarımı için 1.100.000 TL yardım yapılacak. 
Ak Parti Karman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Bakan’a Kurum’un gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerden dolayı teşekkür etti.,