Bağcıoğlu güven tazeledi

TAKİP ET

HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Karaman Şubesi'nin gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Hatice Bağcıoğlu güven tazeleyerek yeniden şube başkanlığına seçildi.

Öz Sağlık-İş sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Genel Başkan Yardımcısı Remzi Karataş ve Karaman Protokolü’nün katıldığı Genel Kurul’da Şube Yönetimi ise Abdülkadir Ateş ve Mustafa Çalış’tan oluştu.
Genel Kurul sonrası bir açıklama yapan Şube Başkanı Hatice Bağcıoğlu, delegelere ve tüm katılımcılara teşekkür ederken, “Sendikamız Öz Sağlık-İş’in vizyonuna, ilkelerine ve katılımcı demokrasiye uygun bir genel kurul geçirmenin huzurunu yaşıyoruz. Beni yeniden aynı göreve layık gören tüm delege arkadaşlarıma ve teşkilatıma şükranlarımı sunuyorum. 
Bugüne kadar Karaman Şubesi olarak kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza ve bir sivil toplum örgütü olarak yürüttüğümüz faaliyetlere yeni dönemimizde de bütün hızıyla devam edeceğiz.
Bu konuda desteklerini hep yanı başımda hissettiğim Hak-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan ve Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert ile Genel Merkez Yöneticilerime teşekkürlerimi ifade etmek isterim. 
Bana gösterilen teveccühe hep layık olmaya çalıştım, bundan sonra da layık olacağım. Yeni dönemimizin Şubemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.