Babayiğitlere Defans mı var?

TAKİP ET

Karaman'ın üzerine adeta bir güneş gibi doğarak, spor da umutların sona gelindiği noktada hızır gibi yetişen Mehmet Ali Han ve Süleyman Han, Türkiye'de zirve yapacak bir Karaman FK için paraları ile zamanlarını hiçe sayarak gecesini gündüzüne katıyor.

Hiç bir hesap kitap yapmadan sadece Karaman’a  kendilerini borçlu hissedip, Karaman aşkı, sevdası ile hiçbir fedakarlıktan kaçmazken, vücutlarını taşın altına koydukları şu günlerde birileri çıkıp da Babayiğitlerin bu dehasa hizmetlerinden rahatsız olup, engelleme çabalarının acizlikten başka bir şey olmadığını iyi anlaması gerekir. Han kardeşler bu takımı bu yıl şampiyonluğa taşıyacak kadroyu kuracak, sadece ülkemizde değil Avrupa’da bile ses getirecek modern tesisleri bu şehre kazandıracak. Hissediyorum ki; bu kent üzerinde küçük, şahsi hesapları olanlar kendilerince saçma-sapan işlere adım atıyor ki; arkasında halk desteği olan hiçbir güç engelleyemez. Karaman halkı Han kardeşleri seviyor ve destekleri onlarla birlikte. Karaman üzerine hesapları olanlar Sevdalı Han kardeşlerden rahatsız mı oluyor?
TESİSLER İÇİN 5 MİLYON EURO
Karaman F.K Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ile Karaman FK Kulüp Başkanı Süleyman Han’ın bu şehir adına hayalleri var. Sportif başarının yanı sıra Karaman FK’ya mükemmel bir tesis kazandırmak peşindeler. Bunun için 5 milyon Euro yani 90 milyon lira üzerinde bir yatırımı gözden çıkarmış durumdular. Karaman sporunun geleceği açısından tesisler ve alt yapı her şeyden öncelikli. Tesislerin yanı sıra Karaman FK’nın geleceğini garanti almak, yarınlarda kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarının üzerinde sağlıklı bir şekilde kalması adına kulübe gelir getirecek müthiş projeler için adımlar atıldı bile. 
Babayiğitler bu kadar yatırım yapacak ve tesisleri yanlarında götürecek halleri olmadığına göre bu tesisler Karaman’ın olacak ve burada gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak, sporu sevecek, spor yapacak ve sağlıklı bir geleceğimiz ortaya çıkacak.
Karaman halkının desteği Mehmet Ali Han ve Süleyman Han ile yönetiminin yanında. Diğer illerin gıpta ile baktığı ve bizim büyük ikramiyemiz olan Babayiğitler’e destek olmak her Karamanlının borcudur.
Küçük, yanlış hesap içerisinde olanlar var ise akıllarını başlarına toplasınlar ve her gün çığ gibi büyüyen, yürüdükçe kartopu gibi devleşen Karaman’ı çıktığı bu kutlu yolda kimse durduramaz, engelleyemez. Bunu yapmaya kalkanlar, o büyük sevdanın altında kalırlar.
Vefatının 39.yılında rahmet ve minnetle andığımız Necip Fazıl Kısakürek ne güzel söylemiş:
“ÜZÜLME.!
BU DAVANIN SAHİBİ HAK’TIR !
HAK OLAN DAVADA ZAFER MUHAKKAKTIR”
Babayiğitlerin bu aşkı Karaman sevdası bir hak olduğuna göre tüm engellemelere rağmen zafer muhakkak olacaktır.
Hüseyin OĞUZ