Babayiğitler geliyor!

TAKİP ET

Berlin Kaplanı olarak anılan hemşehrimiz Mehmet Ali ve Süleyman Han kardeşler hızır gibi yetişti.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Karaman Belediyespor’da aranan kan, aranan babayiğitler içimizden çıktı ve Karaman’ı Almanya’da başarı ile temsil eden iş adamları Mehmet Ali Han ile Süleyman Han kardeşler, kulübe can vermek için kolları sıvadılar.
Avgan’lı olan ve Berlin’de güçlü bir iş adamı profili çizerek, Berlin Kaplanı olarak başarıdan başarıya koşan Mehmet Ali Han ile Süleyman Han kardeşler, Karaman Belediyespor’dan yükselen yardım çığlığına duyarsız kalmadı ve şartların yerine getirilmesi halinde takımı almak için görüşmeler yapmak üzere hafta içinde ilimize gelmeye karar verdi.
Almanya’daki büyük yatırımlarının yanı sıra Karaman’da da bir fabrika almak için düğmeye basan Han kardeşler, aynı zamanda Almanya 4. Ligde mücadele eden bir kulübünde başkanlığını yürütüyorlar.
Zor günler geçiren ve kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan kulübü alarak, kısa zamanda başarıları ile Almanya ligine damga vuran Mehmet Ali ve Süleyman Han devre arası nedeniyle Antalya’da kampta bulunan takımları ile birlikte ülkemizde bulunuyorlar.
Oldukça iddialı ve istikrarlı bir yapıya sahip oldukları öğrenilen Mehmet Ali Han ile Süleyman Han, memleketlerinin takımı olan Karaman Belediyespor’un zirve yapması ve Karaman’ın en üst düzeyde temsil etmesi adına kolları sıvayacağı ve çok güçlü bir kadro oluşturarak kısa zamanda takımı bir üst lige taşımak istedikleri öğrenildi.
Spor bilgileri ve Almanya ve Türkiye’de üst düzey bağlantıları olan Mehmet Ali Han ile Süleyman Han’ın, Karaman Belediyespor’u mercek altına aldığı ve sporcuların alacaklarının ivedi olarak ödenmesi gerektiği görüşünde birleşirken, kadroyu takviye için de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından konulan transfer yasağının kaldırılması ilk planlamalarında yer alıyor.
Süleyman Han’ın Çarşamba günü Karaman’a gelerek, konu ile ilgili başta Belediye Başkanı Savaş Kalaycı olmak üzere yetkililerle bir görüşme yapacağı öğrenildi.