Ata dedesinin izinden giden "Adam" - Selçuk Bayraktar

TAKİP ET

İşler değişti… Selçuk Bayraktar’ın eseri insansız hava araçları (İHA), dağlık ya da ormanlık alan fark etmeksizin yer tespiti yaparken, silahlı insansız hava araçları (SİHA) da nokta atışı yaparak, hedefi imha ediyor. Orta Çağ Avrupa’sında krallıkların güçlenmesini engelleyen derebeylikler nasıl ki Şahi Topu ve benzeri topların surları yıkıp, krallıkları zafere ulaştırdıysa, ata dedesi Fatih Sultan Mehmet’in izinden giden Selçuk Bayraktar da terör örgütlerinin tepesine binerek ülkelere zafer kazandırıyor. 
Türkiye’nin doğusundaki Kürt kökenli kardeşlerimiz yıllarca PKK terör örgütünün zulmüne maruz kalmıştı. Terör yuvası olan Gabar Dağının PKK’lılardan arınmasına vesile olan İHA ve SİHA’ların sayesinde, bugün o bölgede hem petrol ve maden çıkarma çalışmaları yürütülüyor hem de Doğu’daki kardeşlerimiz artık baharı yaşıyor. 
Terörle mücadele konusunda Türkiye’nin ortaya koyduğu başarı, terörle mücadele eden diğer ülkelere de örnek teşkil etti. Bugün terörle mücadele eden birçok ülkeye satılan İHA ve SİHA’ların etkin rol almasının ardından Dünya’da terörün hakim olduğu bu çağın sona erme fitili de ateşlenmiş oldu.

ADEM DEMİREL