Aşk Karaman'da yaşanacak!

TAKİP ET

Yeni sezona büyük hedeflerle başlayan Karaman FK'da 2. etap Burdur kampının tamamlanmasının ardından futbolculara verilen 3 günlük iznin ardından 3. etap için Kırmızı-Beyazlılar ilimizde çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Zafer Hızarcı’nın programı doğrultusunda kamp sonunda gerçekleştirdi. İlk sınavını 4 Eylül 2022 tarihinde saat 16.30’da Turgutluspor önünde verecek olan Karaman izinleri tamamlayarak şehre dönen futbolcular, Kemal Kaynaş stadyumunda ilk çalışmasını FK taraftarları maç gününü iple çekmeye başladı.
Stadın hınca hınç dolması beklenen puan mücadelesinde rakibini mağlup ederek lige üç puan ve moralle başlamak isteyen Kırmızı-Beyazlılar rakiplerine skor ve oyun olarak gözdağı vermek istiyor.
HIZARCI TAKIMDAN MEMNUN
Karaman FK Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, Burdur kampının çok yararlığı geçtiğini belirtirken, futbolcuların performansından da oldukça memnun. Ligde takımın ortaya koyacağı oyun sistemi üzerinde durmaya başlayan Teknik ekip, taktik-teknik çalışmalarına ağırlık veriyor.
KARAMAN FK’YA SEVGİ SELİ
2022-2023 futbol sezonunda Mehmet Ali Han, Süleyman Han ve yönetim kurulu hedefleri yüksek tutarak yola çıktı. Kısa zamanda çok güçlü bir kadro oluşturulurken, en büyük avantajımız ise sıfırdan yepyeni bir takım kurulurken, devşirme modeli değil, bir birini tanıyan, anlayan ve geçtiğimiz sezon takımlarını şampiyon yaparak 2.lige taşıyan isimlerin, teknik kadrosu ile Kırmızı-Beyaz yapılması gerçeğidir.
Karamanlı futbolseverler ligin başlayacağı tarihi iple çekiyor ve takımlarını bağrına basarak onlara destek için şimdiden hazırlık yapıyorlar.
Eylül’de Aşk başkadır.
Şimdi, 2022 yılının Eylül ayında Karaman’da büyük bir aşkın ateşi yanacak ve Aşkın en güzeli Karaman’da yaşanacak.