Amatör kümede Play-Off heyecanı

TAKİP ET

Karaman Amatör Lig'de Play Off fikstürü belirlendi.

Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Çalışkan, play off maçları öncesi açıklamada bulundu.
Çalışkan, TFF tarafından yapılan incelemeler sonucunda, Kazımkarabekir ile Ortaoba arasında oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle verilen hükmen galibiyet kararı doğrultusunda Ortaoba'nın 3-0'lık skorla galip ilan edildiğini söyledi.
"TFF'nin aldığı kararla maçta yaşanan olaylar neticesinde Ortaoba takımının hükmen galibiyetle sonuçlandığını öğrenmiş bulunmaktayız" diyen Çalışkan, "Bu kararın Karaman Amatör Ligi Ply-off mücadelesini etkilemeyeceğini vurgulamak istiyorum. Karaman ASKF olarak her zaman sporun ve adil rekabetin yanında olduk. Verilen kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu durum, Karaman amatör Ligi'nin disiplin anlayışının ve fair-play ruhunun önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir. Karaman Amatör Ligi Ply-off mücadelelerinin devam edeceğini ve her takımın eşit şartlarda mücadele edeceğini belirtmek isterim. Fair-play prensipleri çerçevesinde, futbolcularımızın sahada centilmence mücadele etmesini bekliyoruz. Karaman ASKF olarak tüm takımlara başarılar diliyoruz" dedi. 
Karaman Amatör Lig'de Play Off fikstürü belirlendi. Play off'a altı takım katılırken, maçlar 27 Mayıs Cumartesi günü başlayacak.