AK PARTİ'DE TEMAYÜL YAPILDI

TAKİP ET

  Genel Merkezin Görevlendirdiği Önceki Dönem Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker, Önceki Dönem

 

Genel Merkezin Görevlendirdiği Önceki Dönem Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker, Önceki Dönem Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Sait Kayan İl başkan adaylığı için gerekli temayülleri yapmakve görüşmeler yapmak üzere Karaman’a geldiler.

Basına açık kısımda konuşma yapan Önceki Dönem Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, istişareyi geniş tutarak, yönetim ile birlikte bakanlarımızı, önceki gaziemir milletvekillerini, kademe başkanlarını, esnafı, eşrafı ve toplumun farklı kesimlerini dinleyeceklerini ifade etti.

Mustafa Şükrü Nazlı şöyle . ’31 mart yerel seçimleri geride çok şükür partimiz yine yüzde 44 oy alarak ve Cumhur ittifakı olarak yüzde 52 oy oranıyla bu seçimlerde çıktı. AK Parti kurulduğu günden bu güne milletimizin büyük teveccühüyle bütün partileri geride bırakıp birinci olmayı başardı.  Türk siyasi hayatında bu uzun bir süre milletin teveccühüne mazhar olmuş bir siyasi parti daha henüz olmadı. BU açıdan başarı zaferlerle böbürlenmek yerine aldığımız emaneti ve sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır bunun bilincindeyiz. Bu kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bir taraftan ülkemizin gücünü, refah refah düzeyini artırmak yoluyla bir yandan da dış dünyada ülkemizin itibarını artırmak için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın gayreti ve milletimizin ona bağlılığıyla inşallah Türkiye daha uzun yıllar huzur ve istikrar içerisinde yönetilecek ve hak ettiği düzeye ulaşacaktır.

KAYBETMEKTE, KAZANMAKTA BİR İMTİHANDIR

31 mart seçimlerinin geride ğını belirten Mustafa Şükrü Nazlı, seçilen başkanlarımızla heyecanla kendi şehirlerini imar edecekle ülkemizin gelişmesine kalkınmasına katkıda bulunacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu seçimdir nihayetinde farklı sonuçlar var kazananlar ve kaybedenler var. Kazanmakta bir imtihandır, kaybetmekte bir imtihandır bunun bilinci içerisindeyiz. Hatalarımız ve eksiklerimiz varsa masaya yatırır, gerekli değerlendirmeleri yapar yolumuza devam ederiz ve milletimizin tercihine ve takdirine her saygı duyuyoruz. Temayül yoklaması sonucunda yeniden bir il başkanı belirleyeceğiz. İl başkanımız affını istedi çok diğimiz değer verdiğimiz bir kardeşimizdi Mehmet kardeşimiz. Şu ana göstermiş ğu gayretten dolayı il başkanımızı kutluyorum.

Biz istişareye önem veren bir partiyiz oturupta Ankara’dan bir il başkanı belirlemiyoruz en alt kademelerimize hepsinin tek tek görüşlerini alıyoruz. Şehrin dinamik unsurları sivil toplum örgütleriyle görüşmeler yapıyoruz. Esnafını ziyaret ediyoruz. Çok dar bir çerçevede görüşme yapmayacağız. Eski milletvekilleri, bakanlarımız, eski il başkanlarımız, daha önce yönetimde bulunmuş arkadaşlarımızla yani mümkün ğu herkesin görüşünü almaya ve ortak bir kanaatle ve konsensüsle bir aday belirleme gayreti içerisindeyiz ve bu çalışmaları üç arkadaşımızla birlikte yapacağız ve genel merkezimize bir rapor sunacağız. Bu raporlar sonucunda genel merkezimizin bir değerlendirmeleri olacak daha sonra Ankara’da aday arkadaşlarımıza mülakat yapılacak ve takdir genel başkanımızındır.

Şimdiye resmi olarak adaylığını yapan isimler şunlar.

Tamer Yıldızbaş, İbrahim Koçak, İbrahim Ayhan Şancı, Hüseyin Mutlu, Mesut Soyfidan, Hüseyin Türker, Keramettin Özden