AK Parti adayı Zafer Partili çıktı

TAKİP ET

Ak Parti Kazımkarabekir Belediye Başkan adaylığı için ismi ilk sıraya çıkartılan Durmuş Demir'in Zafer partisi üyesi olduğu iddia edildi

31 Mart mahalli seçimleri için Ak Parti Kazımkarabekir Belediye Başkan Aday adaylığı için Ahmet Bayar, Ali İhsan Alanlı, Durmuş Demir, Halil İbrahim Sarı ve Hüseyin Ay resmi müracaatlarını yaptılar.
Yapılan kamuoyun araştırmaları ve temayül yoklamalarında Ali İhsan Alanlı ve Hüseyin Ay isimleri ön plana çıkmasına rağmen, son dönemlerde Ak Parti içerisinde hortlayan gizli ellerin devreye girmesi ile kesin olmamakla beraber Ak Parti’nin Kazımkarabekir adayının Durmuş Demir olarak açıklanacağı sızan haberlerin arasında yer alması ile birlikte, ilçe halkından büyük tepki geldi.
Bu gelişmelere son olarak da Ak Parti’nin Kazımkarabekir belediye başkanlığı için düşündüğü en güçlü aday haline getirilen Durmuş Demir’in Zafer partisi üyesi olduğu ortaya çıktı. İddialara göre, adaylığın oluşmasına ramak kala Durmuş Demir’in apar topar Zafer partisinden istifa ederek, Ak Parti’ye kaydı yapıldı.
Tüm bu gelişmeler ardından Ak Parti genel merkezinin nasıl bir yol izleyeceği ve Durmuş Demir’i aday yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.