Aile kavgası kanlı bitti! - KARAMAN

TAKİP ET

Karaman'ın bir köyünde akıllara durgunluk veren bir cinayet işlendi. Dünürleri tarafından taşlı sopalı saldırıya uğrayan 64 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Olay Karaman’ın Yollarbaşı Köyündeki Yollarbaşı Barajına giden Yollarbaşı Yolu üzerindeki Özkes Camii civarında meydana geldi. 64 yaşındaki emekli polis memuru Selahaddin Aydın’ın oğlu ile boşanma aşamasında olan M.G’nin kızı arasında yaşanan sorunlar, iki aileyi karşı karşıya getirdi. 
İddialara göre sancılı geçen boşanma sürecine dahil olan evli çiftin ailesi, bir süredir husumet halindeydi. Geçtiğimiz cumartesi günü bu gerginlik fiili eyleme dönüştü. Edinilen bilgiye göre kız tarafından M.G, R.Y, F.Y, S.T ve C.T erkek tarafı olan Aydın ailesinin evinin önüne gelerek Süleyman Aydın, Aydın’ın eşi, kaynanası ve polis olduğu öğrenilen kızıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu olay, taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada darbe alarak yararlanan Süleyman Aydın olay  yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Aydın, yaşam mücadelesini kaybetti. 
Olay sonrasında harekete geçen jandarma ekipleri şüpheli M.G, R.Y, F.Y, S.T, C.T’yi ve yanlarında gelen bazılarının eş ve de çocuklarını ifadelerini almak üzere gözaltına aldı. 
Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.