4.TOKİ'DE FACİAYA DAVETİYE !

TAKİP ET

Devlet Yapıyor, yöneticiler vatandaşı canından bezdiriyor

Kırbağı mevkinde inşa edilen 4.Toki’de sıkıntılar ve sorunlar vatandaşı canından bezdirdi. Binaların asansörleri bir türlü arazıdan kurtulamazken, geçtiğimiz günlerde bir blokta asansörün 6 ncı katdan zemine çakılması ile asansörde kimsenin olmaması iyle can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, arızaların tam anlamıyla giderilmemesi ise,  adeta sakinler için faciaya davetiye çıkarıyor.

Devletin özellikle dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için hayata geçirdiği ve yaptığı 4.Toki evlerinde sorunlar iyle vatandaş adeta canından bezdi.Teslim edilmesinin üzerinden uzun süre geçmesine rağmen hala asansörlerde yaşanan arızalar, vatandaşın canının tehdit etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde bir blokta büyük bir kaza yaşandı ve şans eseri asansörün içinde kimsenin olmaması iyle ölüm veya yaralanma olmadı. Asansör akşam saatlerinde  6 ncı katdan zemine çakıldı ve kimsenin asansörde olmaması iyle üzücü bir olay yaşanmadı.

DOGALGAZ ÖDEMELERİ SORUN YARATIYOR

4.Toki’de sorunlardan biriside doğalgaz ödemeleri. Toki sakinleri geçtiğimiz hafta içerisinde doğalgaz faturalarına isyan etmiş ve toplanarak  protesto gösterisinde bulunmuştu.Kullanılmayan ve boş daireler ile ikamet edilen dairelere aynı doğalgaz ücretinin gelmesine bir anlam veremediklerini belirten sakinler, bloğa doğalgaz ücretinin kullanılıp,kullanılmadığını bakılmaksızın tüm dairelere paylaştırılmasının haksızlık ğunu iddia etmişti.

Site sakinleri ayrıca, bazı bloklarda apartman görevlisi olarak görevlendirilen kişilerin farklı ve uzak yerlerde ikamet ettiklerini akşam ğu andan itibaren sitede sorumlu kimsenin bulunmasının ise mantık dışı ğu iddia edildi.

4.Toki sakinleri Vali Fahri Meral’in bu konuya el atarak, sorunlarını çözme talebini ilettiler.