"2023 Seçimleri dönüm noktası olacak"

TAKİP ET

MHP Karaman Milletvekili aday adayı Ramazan Erkabaktepe, Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz'u ziyaret etti. 

MHP Karaman Milletvekili aday adayı Ramazan Erkabaktepe, Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oğuz, Milletvekili aday adayı Ramazan Erkabaktepe’ye milletvekili yolunda başarılar diledi. 
Ziyarette Milletvekilliği adaylığı ve seçimlerle ilgili konuşan Erkabaktepe, “Siyaset arenası ülkemizin içinde bulunduğu durumlardan dolayı hızlı bir şekilde ilerliyor. Karaman’da MHP’den aday adaylığımı açıkladıktan sonra elimizden geldiğince halkla görüşmeye buluşmaya çalışıyoruz. 2023 Seçimleri ülkemiz için adeta bir dönüm noktası olacak. Karaman’da Cumhur İttifakı olarak 3’de 3 yapacağımıza inanıyorum. Ne kadar çok aday adayı olursa siyasette bir o kadar hareketlilik kazanacak. MHP’de 21 Mart 2023 Salı günü adaylık başvuru süreci sona eriyor. Milletvekili aday adaylığı sürecinde çok güçlü bir çalışma ekibi kurduk. Adaylığımız kesin olursa kurduğum ekibimle sahada daha aktif rol alıp çalışacağız.” dedi.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
RAMAZAN ERKABAKTEPE KİMDİR?
20 Temmuz 1981 yılında Karaman’da doğan Ramazan Erkabaktepe, ilk ve orta öğrenimini Karaman’da, lisans eğitimlerini ise Akşehir ve Eskişehir’de tamamladı. İmam Hatip Ortaokulu sıralarında başladığı teşkilatçılığını Karaman Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP İl Başkan Yardımcısı olarak devam ettirdi. Halen Karaman’da restoran işletmeciliği üzerine esnaflık faaliyetine devam eden Erkabaktepe evli ve bir çocuk babasıdır.