19 Mayıs Ermenek'te kutlandı

TAKİP ET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. Yıldönümü Kutlamaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk büstüne sunulması ile başladı.

Ermenek’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreni ise saat 10:00’da Lütfi Elvan Kent Meydanında düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Hacı Kerim Meral ve Belediye Başkanı Mustafa Bozcu vatandaşların ve gençlerin bayramını kutladı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile devam eden program çerçevesinde öğrencilerin tarafından Gençliğin Ata’ya cevabının okunması, halk oyunları, jimnastik ve sportif gösteriler ile müzik dinletisi büyük bir ilgiyle izlendi. 
Program İl ve İlçe çeşitli sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Kutlama programına İlçe Kaymakam Hacı Kerim Meral, Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Altun, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bugün akşam saat 20:30 da İş Bankası önünden Fener Alayı eşliğinde yürüyüş yapılacak olup, akabinde Ermenek Belediyesi tarafından organize edilen müzik dinletisine sonrası program sona erdi.