100. yılda şampiyonluk bize yakışır!

TAKİP ET

Cumhuriyet 100. yılında şampiyonluk en çok bize yakışır.

Bu anlamlı yılda 3. ligde üst lig mücadelesi veren Karaman FK bugün evinde Play-Off 2. turunda Orduspor 1967 sporu konuk edecek. Kırmızı-Beyazlılar 6 Haziran Salı günü deplasmanda oynayacağı karşılaşma için kendisine avantaj elde etmek istiyor.
MAÇ BUGÜN SAAT 16.00’DA 
TFF 3. Lig 2. grubunda Play-Off kalan Karaman FK ilk maçında Ayvalıkgücü Belediyespor’u 2-1 ile geçerken, Orduspor 1967 A.Ş’de sahasında Kuşadasıspor’u 3-2 mağlup ederek, 2. tura ismini yazdırmışlardı.
Play-Off 2.turu çift maç eliminasyon usulüne göre oynanacak. İlk ayak da Karaman FK ile Orduspor 1967 AŞ bugün Kemal Kaynaş stadyumunda saat 16.00’da kozlarını paylaşacaklar,
MAÇIN HAKEMİ A KLASMANI 
TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Play-Off müsabakası 2. turunda 01 Mayıs Perşembe günü Kemal Kaynaş Stadyumunda Orduspor 1967 A.Ş ile karşılaşmasını İstanbul bölgesi A klasman hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
Taşkınsoy'un yanında İstanbul bölgesinden A Klasman hakemi Hasan Hüseyin Tetik ile İstanbul bölgesinden A Klasman hakemi Şenol Bektaş yardımcı hakem olarak sahaya çıkacak.
Maçın 4. hakemi ise İstanbul bölgesinden Safa Yılmaz olacak.
ŞAMPİYONLUK KARAMAN’A YAKIŞIR 
Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyonluk en çok bize yakışır. Küllerinden yeniden doğan ve yeni bir takım olmasına rağmen geçen yıl son maçta kümede kalan Karaman FK, bu yıl şampiyonluğu kovalıyor. Karaman için tarihi bir fırsat, Karaman FK için tarih yazma zamanı. Haydi Karaman, bugün tribünleri dolduralım ve güzel bir sonuç alarak 2. maça avantaj elde edelim.